Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

12:14
Еко челендж

Почни з себе!



Вихованці гуртка «Екологічне краєзнавство», учні 7-Б класу Чернівецької ЗОШ №28 та батьківська громада, долучилися до весняного місячника санітарної очистки та благоустрою, який триває з 1 березня по 26 квітня.

Працювали на території шкільного Дендропарку, прилеглих територіях та майданчиках по впорядкуванню зелених насаджень та квітників.

Долучившись до челенджу «Знайди годину – прибери сміття» - зібрали сміття в парку Міленіум (район Гравітон). Працювали всі з задоволенням. Результати роботи викликали неймовірні емоції. Тільки б змогли всі відпочиваючі підтримувати чистоту, любити і берегти природу для майбутніх поколінь!

Мета челенджу – знайти однодумців, залучити якомога більше людей, щоб навести порядок, подарувати планеті життя!

Гуртківці також провели флешмоб «планета без сміття».

В рамках акції «Посади дерево», до Міжнародного дня Землі, з метою виховання екологічної культури та формування навичок свідомого ставлення до навколишнього середовища, підвищення рівня природоохоронної діяльності, вихованці гуртка «Екологічне краєзнавство» провели екологічну акцію на території Дендропарку Чернівецької загальноосвітньої школи I-III ст.№28.

Учасниками акції висаджено кущі піона деревовидного та жасмину, упорядковано клумбу та посаджено 6 кущів троянд та 12 кущів примули.

Фотоальбом заходів

Керівник гуртка «Екологічне виховання»

Барабанова М.М.
Переглядів: 399 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar