Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

23:49
Козацькі маневри
Козацькі маневри

З нагоди святкування державного свята Дня Українського козацтва та Дня захисника України обласний центр туризму влаштував для гуртківців пригодницькі змагання «Козацькі маневри». Захоплюючі пригоди перевіряли учасників на міцність, витривалість, стійкість та командний дух. Боротьба за першість була цікавою та непередбачуваною.

У змаганнях взяли участь 24 команди, що були розподілені на дві вікові групи: учні 8-11, 5-7 класів.

Всі, хто завітав до центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка мали можливість продемонструвати свої знання, набуті під час занять у профільних гуртках. Юні туристи використали свої навички на етапах «Траверс» та «Переправа», орієнтувальники швидше за всіх знаходили контрольні пункти із завданнями, краєзнавці добре виконали тестові завдання історичної вікторини, а найкращими стрільцями зарекомендували себе юні джури.

Проте під час підготовки до змагань гуртківці змогли стати справжніми універсалами, адже успіх залежав від результату не тільки одного-двох етапів зі знайомими перешкодами. Туристи-пішохідники в стрільбі склали гідну конкуренцію гурткам «Джури». Орієнтувальники з краєзнавцями нарівні розв’язували завдання вікторини.

Найцікавішим етапом стала стрільба з пневматичних гвинтівок, організована Чернівецькою обласною організацією Товариства сприяння обороні України. Інструктори ТСОУ забезпечили чудові та безпечні умови для проведення стрільб у тирі на території парку. За результатами підведений окремий залік «Влучний стрілець», переможці якого були нагороджені пам’ятними відзнаками.

Фотоконкурс на найкращу підбірку командних фото буде працювати до 17 жовтня. Голосуємо за своїх та готуємось до наступних змагань!

Результати: "Влучний стрілець", загальнокомандні

Фотогалерея
Переглядів: 494 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar