Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

13:56
"Край, в якому я живу"
Всеукраїнський конкурс екскурсоводів «Край, в якому я живу»

Обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді на базі Чернівецького обласного краєзнавчого музею проведено І очний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів «Край, в якому я живу». Відповідно до Положення конкурсу у ньому представляли свої експозиції зареєстровані музеї закладів освіти Чернівецької області.

Напередодні журі уважно ознайомилося з презентаційними матеріалами учасників та виставило попередні оцінки.

Для проведення другого етапу конкурсу юні екскурсоводи зібрались в обласному краєзнавчому музеї, щоб безпосередньо представити віртуальні екскурсії своїми музеями. Всі учасники конкурсу на відмінно прозвітували про свої цікаві захоплення, пов’язані з роботою в пришкільних музеях.

Цьогорічною переможницею, яка поїде представляти нашу область у ІІ турі, стала Петрович Кароліна – юна екскурсоводка Опришенського музею археології та етнографії імені М. Гакмана з роботою «Доторкнутись душею до музейних скарбів» (керівник Боднарюк М.І.). Друге місце розділили юні екскурсоводи Ралик Дарина (Заставнівський етнографічний музей «Джерело», керівник Маркевич Н.І.) та Поленчук Майя (Костинецький етнографічний музей «Народна скарбниця», керівник Даскалюк Л.Д.). Третіми стали Андрусяк Георгій (Чунькiвський музей iсторiї села, керівник Филипюк Г.А.) та Мельничук Аліна (Садгірський краєзнавчий музей «Свічадо», керівник Гамаль Н.М.).

Підсумковий протокол
Фото
Переглядів: 502 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar