Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

22:16
Результати змагань "Приз св.Миколая"
Святкова атмосфера, чудова погода, цікаві дистанції, більше ста учасників-суперників - ось складові передноворічного позитивного настрою! Плюс солодкі призи прямо на фініші.

Переддень змагань виглядав напружено: холодно і похмуро, але вранці з'явилось яскраве сонце і потепліло, як на замовлення. Першими з'явились колеги з гуртківцями з Глибокої та Старого Вовчинця, далі підтягнулись і наші керівники зі своїми гуртківцями. Спокійно, неквапливо почали виходити на старт перші учасники, згодом і фініш запрацював. По завершенні кожної дистанції фінішний Миколай роздавав цукерки і заохочував спробувати свої сили на складніших дистанціях. Короткі довжиною від 400м новачками долались за 3-7 хвилин. Найдовші мали довжину 1км і декілька разів перетинали площу зі сквером під самими несподіваними кутами. Далеко не всі контрольні пункти знаходились легко і невимушено. Найсекретніший з них сховався прямо на трибуні, з якої в минулому приймали помпезні паради. Але вихованці спеціалізованих гуртків впорались і з цими непростими завданнями.

Регулярно до стартового намету заглядали перехожі, яких зацікавили стрімкі пересування наших учасників святковим містечком на Соборній площі. Більшість отримувала карту, короткий екскурс в ази орієнтування і разом зі своїми дітьми теж вирушала на пошуки пригод.

За пару годин, по спорожнілій торбі солодощів та задоволеним обличчям дітей стало зрозуміло, що спортивне свято вдалось. Його продовження очікується за декілька днів: 27 грудня об 11.00 в школі №6 чекає всіх на старті Taras Cup засновник змагань Тарас Степанович Белінський. Там же відбудеться нагородження за підсумками Призу св.Миколая. Всі призери отримають грамоти, а на десять найкращих гуртківців (в протоколах їх прізвища виділені) очікують спеціальні призи - спортивні компаси.





Фотогалерея

Результати змагань
Переглядів: 473 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar