Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

18:26
Акція "Ангели пам'яті"
Акція «Ангели пам’яті»

У Чернівцях відбуваються заходи на вшанування подвигу учасників Революції Гідності. На заняттях гуртків Обласного центру туризму проводяться лекції та круглі столи, присвячені Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Також діти з керівниками гуртків доєдналися до щорічної всесвітньої тихої акції вшанування Героїв Небесної сотні «Ангели пам’яті». Під час занять в гуртках вирізають з паперу білих янголів, які будуть розміщені у наступних локаціях: у сквері біля каменя, закладеного на місці встановлення пам’ятника Героям Небесної Сотні; на Центральній площі біля Стіни пам'яті загиблих Героїв.

Вихованці гуртка "Історичне краєзнавство", керівник Іванюк Р. В.,що діє на базі Чернівецького філософсько-правового ліцею №2 провели виховний захід присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні. Особливу активність в підготовці та проведенні заходу проявили вихованці гуртка Калинчук Яна, Тарасюк Ніколетта, Бодян Владислав, Гедз Іванна .

20 лютого гуртківці долучаться до акції «Запалити свічку пам’яті та серцем подякуй тим, хто тепер споглядає на нас з небес!» і покладуть запалені лампадки біля Дзвону пам’яті.
Переглядів: 419 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.7/7
Всього коментарів: 0
avatar