Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

14:10
Чемпіонат України зі спортивного орієнтування
Гуртківці на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

Найкращі гуртківці обласного центру туризму у складі збірної команди ОЦТКЕУМ взяли участь у Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування серед вихованців закладів позашкільної освіти у м. Київ.

У змаганнях взяли участь 662 учасника із 22 команд. Особисто-командні змагання проходили у три етапи.

В перший день змагань учасники Чемпіонату долали середні дистанції довжиною 2-5км. Змагання відбувалися у п’яти вікових категоріях: Ж/Ч-10, Ж/Ч-12, Ж/Ч-14, Ж/Ч-16 та Ж/Ч-18. Дистанції цього змагального дня проходили мальовничими місцями Голосіївського лісу. Дві сестри Кметь Анастасія та Ірина вибороли срібні нагороди у своїх вікових групах. Відзначимо напружену боротьбу у групі Ж-12, де Анастасію від призового місця відділило всього 6 секунд. Анастасія ще раз піднялась на п’єдестал пошани третього дня змагань, де також виборола срібну нагороду, випередивши найближчу суперницю з Івано-Франківського центру туризму на 2 секунди.

Другого дня Чемпіонат перемістився на територію Національного музею історії України у Другій світовій війні, де спортсмени змагалися в двоетапних естафетах окремо серед юнаків, дівчат та змішаному заліку. Саме на цих дистанціях відчувалась атмосфера напруженої боротьби. Фініш естафет відбувався на стадіоні, де товариші по команді та багато вболівальників підтримували юних орієнтувальників. На п’єдестал пошани цього дня піднялися учасники нашої команди Ковтюк Олег та Тілло Марк, які вибороли срібні нагороди.

Вітаємо гуртківців обласного центру туризму, які увійшли в десятку кращих збірних команд Чемпіонату України зі спортивного орієнтування.

Результати змагань: 1 день, 2 день, 3 день

Фотогалерея
Переглядів: 435 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar