Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

01:03
День Збройних сил України
День Збройних сил України
 
Наближається 6 грудня, День Збройних сил України. Це особливе свято, що символізує шанобливе ставлення нашого народу до тих, хто встав на захист суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості України, свято тих, хто присвятив своє життя військовій справі та захисту українського народу. Ми завжди пам’ятаємо, що тільки завдяки нашим захисникам, можемо жити звичним мирним життям: вчитись, займатись улюбленим видом спорту, планувати піти в похід чи просто зустрітись із друзями.

Одним із напрямків роботи Чернівецького обласного центру туризму є військово-патріотичний. Дитячо-юнацька військово патріотична гра «Сокіл» («Джура») є своєрідною підготовкою юнаків та юначок до служби в Збройних силах України. Метою гри є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва, виховання нових поколінь України у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних і загальнолюдських духовних і моральних цінностей.

З 2 до 10 грудня 2020 року Обласний центр туризму проводить для гуртківців конкурс «До дня Збройних сил України». Тестування розміщено за посиланням Всеосвіта (код vqq308). Для участі в конкурсі гуртківці зазначають номер гуртка, своє прізвище та ім’я у форматі «15 Петренко Денис» (де 15 – номер гуртка). Протягом тестування необхідно відповісти на 20 запитань. Переможці та призери конкурсу будуть відзначені грамотами Обласного центру туризму.

Ми приєднуємося до вітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів і всіх благ! Зі святом!
 
Зав.орг.мас.відділом
Омельченко І.А.
Переглядів: 814 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/30
Всього коментарів: 0
avatar