Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

16:33
До Дня Соборності України - результати фотоконкурсу
Фотовиставка до Дня Соборності України

22 січня українці відзначають День Соборності України. У цей день в 1919 році проголошено Акт Злуки, у тексті якого утверджувалось: «Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України – Західно-Українська Народна Республіка (Галичина, Буковина і Угорська Україна) і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка».

Обласним центром туризму до Дня Соборності України проведено Фотовиставку «Україна – це ми!». Свої кращі фотороботи надіслали 25 команд-учасників, всього понад 120 світлин.

З 5 до 20 січня в рамках обласного етапу Фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» на Facebook сторінці центру туризму тривав відкритий конкурс "Дружня підтримка".

Проголосувати за кращі світлини обраних авторів могли всі відвідувачі, поставивши під ними свою вподобайку. Велику кількість активних вболівальників змобілізували гурток «Природолюб» с.Василівка та гуртки Сокирянського БДЮТ, але найширшу підтримку отримали школярі з Великокучурівської об'єднаної громади. Перемогти в конкурсі юним фотографам Снячівської школи допомогла просто шалена підтримка односельців.

Сертифікати переможців отримають шість авторів. Наступні шість фоторобіт відмічені срібними сертифікатами. Всі автори, що надіслали свої світлини, також отримають сертифікати за активну участь.

Компетентне журі, складене цього року як з краєзнавців, так і професійних фотографів, відібрало на Всеукраїнський етап п’ять найкращих та найоригінальніших робіт.

Скачати сертифікати учасників

Заступник директора з НМР
Наталія Омельченко
Переглядів: 734 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/26
Всього коментарів: 0
avatar