Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

16:51
Фотоконкурс "Україна - це ми!"
Обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Чернівецький обласний центр туризму проводить Обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!». Для участі у фотовиставці необхідно до 29.12.2020 року відправити заявки та електронні варіанти своїх фоторобіт на електронну адресу центру (chern.center@gmail.com).

Від кожного учасника приймається не більше п’яти робіт. Кожна фотографія повинна супроводжуватися назвою роботи, прізвищем та ім’ям автора. Фото мають бути зроблені власноруч, якісні та не порушувати авторське право. Заборонено використовувати матеріали з Інтернету та інших джерел. Фотороботи, які не відповідають вимогам, публікуватись та оцінюватись не будуть.

Матеріали учасників обласного етапу будуть розміщені на сторінках соціальних мереж Центру туризму. Повний перелік посилань на сторінки Фотовиставки буде опубліковано на нашому сайті. Онлайн голосування триватиме з 5 до 20 січня 2021 року.

Автори найкращих та найоригінальніших робіт, визначені компетентним журі, будуть відзначені грамотами Центру туризму. П’ять найкращих робіт представлятимуть нашу область на Всеукраїнському етапі Фотовиставки.

Паралельно ми проводимо відкритий конкурс "Дружня підтримка". Проголосувати за своїх авторів зможуть всі відвідувачі конкурсу на сайті центру туризму, Facebook та Instagram-сторінках. Роботи учасників, які наберуть найбільшу кількість вподобань, отримають електронні сертифікати.

ПОРЯДОК проведення обласного етапу фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Запрошуємо до участі всіх фотоаматорів!
Переглядів: 939 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/38
Всього коментарів: 0
avatar