Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

15:33
Готуємось до квесту "Діти підземелля"
В лютому на гуртківців обласного центру туризму чекає комплексна перевірка їх теоретичних та практичних навичок. Квест "Діти підземелля", складений із завдань різних рівнів складності та спеціалізацій наших гуртків, стане цікавим зимовим екзаменом.

До участі в квесті запрошуються команди з 4 гуртківців. За 50 хвилин їм необхідно виконати максимальну кількість завдань у довільній послідовності. Перші півгодини роботи відбуваються у звичному "денному" режимі, а останні 20 хвилин світло в приміщенні вимикається. До суддівського спорядження включений один наголовний ліхтар, комплект ключів та викруток.

Попередній перелік завдань: Фотоконкурс "Наскільки добре ви знаєте своє місто?". Є карта міста, розкреслена під "морський бій" та два набори пронумерованих фото. Перша частина: встановити відповідність наданих фотографій до заданого переліку квадратів. Друга частина: знайти на карті квадрати, де зроблені фото визначних місць.
Подолання дистанцій зі спортивного орієнтування. Долається одним з учасників. Перша дистанція долається, поки є світло. Після вимкнення світла команда отримує другу дистанцію. Відмітка електронна. Старт самостійний у відповідний проміжок часу (день\ніч). На подолання кожної дистанції дається одна спроба. В залік зараховується кількість контрольних пунктів, пройдених в правильному порядку за 2 хвилини.

Для підготовки до успішного проходження квесту ми щодня о 17.00 будемо викладати на цій сторінці одне завдання, схоже на квестове. За найшвидшу правильну відповідь ми нарахуємо команді 1 заліковий бал вже до старту!
Формат відповіді:
перший рядок - "Назва команди"
другий - відповідь на питання.
 
Адреса (ріг вулиць) де знаходиться ця споруда.
 
Знайдіть співвідношення покришок з їх використанням
1. A. МТБ
2. B. дорожній велосипед
3. C. BMX
4. D. фетбайк
5. E. шосейні гонки
Переглядів: 621 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 4
avatar
0
1 nikamalysh2312 • 17:59, 31.01.2020
"Саламандра"
Перетинається вул.Заньковецької з вул. Головна
avatar
0
2 O_o • 19:22, 31.01.2020
1 бал в залік "Саламандрам".
Назавтра буде ще.
avatar
0
3 nikamalysh2312 • 19:08, 16.02.2020
"Саламандра"
1.BMX
2.Фетбайк
3.Шосейні гонки
4.Дорожній велосипед
5.МТБ
avatar
0
4 O_o • 19:37, 16.02.2020
"Чернівецькі вовкулаки" отримують 1 бал.
"Саламандри" або запізнились, або чітери.
avatar