Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

20:00
Гра "Українська революція"
Гра «Українська революція 1917–1921 років»

Методичне об’єднання краєзнавства та національно-патріотичного виховання запрошує позмагатися у презентованій Українським інститутом національної пам’яті грі для мобільних пристроїв «Українська революція 1917–1921 років».

Це історична вікторина з елементами стратегії. Матеріал, використаний у грі, відповідає шкільній програмі та може бути використаний для закріплення вивченого, узагальнення, систематизації і самостійної підготовки гуртківців до ЗНО з історії.

Гра доступна для смартфонів і планшетів на базі всіх версій Android, починаючи з 5.1 та для всіх версій iOS. Скачати Аndroid-версію можна в магазині додатків Google Play, ІОS-версію – в магазині додатків Аpple store.

Метою гри є символічне об’єднання українських земель. Упродовж гри необхідно обирати картки і відповідати на запитання про події Української революції. Картки пронумеровані та розподілені за шістьма регіонами України: Київщина і Лівобережжя, Поділля, Галичина, Волинь, Південь, Схід. Переможець – учасник, який зібрав по чотири картки з усіх регіонів та об’єднав українські землі. В неї можуть грати від одного до трьох учасників або команд, без доступу до Інтернету.
Для освоєння гри відводиться 3 дні, а з 23 березня ми розпочнем офлайн-змагання між гуртками.

Наступні заочні змагання готують орієнтувальники. Слідкуйте за анонсами.  
Переглядів: 421 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar