Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

20:15
Конкурс малюнків до Всесвітнього дня води
Конкурс малюнків до Всесвітнього дня води

22 березня – Всесвітній день водних ресурсів, який почали відзначати з 1993 року.

Метою проведення заходів, присвячених цій даті, є привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони та раціонального використання водних ресурсів.

Вже традиційно Басейнове управління водних ресурсів річок Прут та Сірет до Дня води проводить конкурс малюнків на водну тематику.

Вихованці гуртів «Екологічне краєзнавство» (керівник Барабанова М.М.) та «Спортивне орієнтування» (керівник Омельченко Н.М.) долучилися до цьогорічного конкурсу, подавши на розгляд журі свої роботи на тему «Вода та зміни клімату».

Для збереження та відтворення водних ресурсів кожен з нас може зробити якусь маленьку добру справу. Хтось вчасно закриє кран на кухні чи у ванній кімнаті й тим самим збереже десяток літрів чистої води, інший – викине випиту пляшку води не в річку, а в спеціальний сміттєвий контейнер, дехто очистить замулене джерело.

Допоки триває карантин, запрошуємо усіх гуртківців Обласного центру туризму – не нудьгуйте, малюйте і приєднуйтесь до даного заходу, адже прийом робіт на конкурс малюнку продовжено. Намалюйте своє відношення до водної тематики і надішліть нам фото малюнка. До 15 квітня сам малюнок передайте в центр туризму для участі в конкурсі.
Зав.відділом краєзнавства та національно-патріотичного виховання
Наталія Омельченко
Переглядів: 833 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.6/11
Всього коментарів: 4
avatar
0
1 O_o • 16:10, 11.04.2020
До Конкурсу малюнків долучилися вихованці гуртка "Скелелазіння" (кер. - Соваж О.), які надіслали на адресу Центру туризму фото своїх робіт на водну тематику.
avatar
0
2 O_o • 15:16, 14.04.2020
До Конкурсу малюнків продовжують долучатися наші вихованці. На адресу центру туризму надійшла робота Ю. Федорюк, вихованки гуртка "Пішохідний туризм" (кер. - Федорюк Г.).
avatar
0
3 O_o • 19:40, 15.04.2020
Триває долучення до Конкурсу малюнків. На адресу центру туризму надійшли роботи О. Чеботар, вихованки гуртка "Юні туристи-краєзнавці" (керівник - Коваль Н.М.).
avatar
0
4 O_o • 13:50, 19.04.2020
Дякуємо усім за участь у очному та заочному етапахКонкурсу малюнків до Всесвітнього дня води. Ваші роботи передано на розгляд
журі Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет. Чекаємо на
результати!
avatar