Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

09:33
Конкурс «STOP булінг!»
Всеукраїнський конкурс «STOP булінг!»

Всеукраїнський конкурс «STOP булінг!» проводиться з 14 травня по 12 червня на платформі освітнього проекту «На Урок». Мета конкурсу — сприяти створенню безпечного середовища для українських школярів. Тому завдання конкурсу спрямовані передусім на формування обізнаності про булінг та про можливі варіанти поведінки учасників булінгу. Виконавши завдання, Ваші гуртківці знатимуть, як діяти, якщо їх ображають, або вони є жертвами булінгу.

Реєстрація вихованців на конкурс здійснюється керівником гуртка.

Виконати завдання можна у будь-який день до 12 червня. Зверніть увагу, що у переліку завдань є відеоматеріали, тому Вашим вихованцям знадобляться навушники або колонки для відтворення звуку.

Для відповідей на запитання в учасника є лише одна спроба. Максимальний час, відведений організаторами на виконання завдань – 40 хвилин (реальний час одного середньостатичного учасника – 10-20 хв.).

Діти побачать свій результат одразу після розв'язання останнього завдання та відразу зможуть завантажити нагороди. Заохочується кожен учасник, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати.

Керівник гуртка отримує:
  • Можливість організувати участь вихованців у масштабному Всеукраїнському інтернет-конкурсі
  • Іменну подяку від організаторів конкурсу за активну участь (залучення більше 10 учасників), яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить Ваше портфоліо
  • Простий алгоритм участі вихованців у Всеукраїнському конкурсі (не потрібно надсилати відповіді)
  • Аналіз відповідей і результатів вихованців у зручному форматі
  • Матеріали для роботи над помилками

Сторінка конкурсу
Інструкція з реєстрації учасників
План заходів КЗ «Чернівецький обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» щодо попередження насильницької моделі поведінки, випадків булінгу серед учасників освітнього процесу
Заст. директора з НМР
Наталія Омельченко
Переглядів: 449 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/14
Всього коментарів: 0
avatar