Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

14:01
Конкурс -- Зимові свята в традиціях нашого народу --
Всеукраїнський конкурс «Зимові свята в традиціях нашого народу»

Конкурс «Зимові свята в традиціях нашого народу» проводиться з 15 грудня 2020 року по 18 січня 2021 року на платформі освітнього проекту «На Урок». Мета конкурсу — сформувати цікавість до вивчення народних традицій, допомогти вихованцям краще зрозуміти значення кожного свята та подарувати віру в Різдвяну казку.

Участь у конкурсі допоможе дізнатися багато нового про українські зимові традиції. Щоб отримати нагороди, учасникам потрібно знати, хто такий святий Миколай, як українці відзначають Новий рік, Різдво та Водохреща, якими обрядами супроводжуються ці святкування, які ще свята ми зустрічаємо взимку. Реєстрація учасників на конкурс здійснюється керівником гуртка. Конкурс проходить у зручному онлайн-форматі. Завдання потрібно розв'язувати прямо на сайті, куди можна потрапити з комп'ютера, планшета або телефона, під'єднаних до інтернет-мережі.

Виконати завдання можна у будь-який день до 18 січня 2021 року. Для відповідей на запитання в учасника є лише одна спроба. Максимальний час, відведений організаторами на виконання завдань – 45 хвилин.

Нагороди керівникам та учасникам

Діти побачать свій результат одразу після розв'язання останнього завдання та відразу зможуть завантажити нагороди. Заохочується кожен учасник, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати.

Керівник гуртка отримує:
  • Можливість організувати участь вихованців у масштабному Всеукраїнському інтернет-конкурсі
  • Іменну подяку від організаторів конкурсу за активну участь (залучення більше 10 учасників), яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить Ваше портфоліо
  • Простий алгоритм участі (не потрібно надсилати відповіді)
  • Аналіз відповідей і результатів учнів у зручному форматі
Переглядів: 640 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/33
Всього коментарів: 0
avatar