Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

20:31
Краєзнавча олімпіада "Мій рідний край"
Обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край»
серед вихованців позашкільних навчальних закладів

Обласним центром туризму проведена обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край» серед вихованців закладів позашкільної освіти області. Участь у обласній краєзнавчій олімпіаді дає можливість кожному учаснику не тільки покращити обізнаність з географії та історії рідного краю при підготовці до олімпіади, а й поспілкуватися з однодумцями і порівняти глибину своїх знань.

З вітальним словом та побажаннями успішної роботи над завданнями олімпіади звернулись до учасників директор Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді – Коновалова Г.М.; викладач кафедри географії України та регіоналістики географічного факультету ЧНУ імені Ю. Федьковича – Білоус Ю.О.

В олімпіаді взяли участь 16 команд, які представили: Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кельменецький, Новоселицький, Путильський, Сторожинецький, Сокирянський райони області, м. Чернівці, Чернівецький обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Новоселицький районний центр спортивного туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Вікнянську ОТГ, Вижницьку ОТГ, Великокучурівську ОТГ, Конятинську ОТГ та Сокирянську ОТГ. Загалом 30 вихованців боролися за першість на олімпіаді обласного рівня.

Учасники розв’язували тестові завдання з історичного та географічного краєзнавства Чернівецької області. По завершенні тестування діти мали змогу відвідати планетарій у приміщенні комунального закладу Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Підсумковий наказ Департаменту освіти і науки
Фотогалерея
Переглядів: 521 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0