Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

14:07
"Круті схили" 2019
Гуртки обласного центру туризму зберуться на свій перший загальний спортивно-масовий захід "Круті схили" 28 вересня. Ареною заходу обрано Графську галявину в лісовому масиві Цецино.

Дістатись до арени можна рейсовими автобусами №4, що курсують з автостанції по вул.Садова за розкладом: 9:00, 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30. Їхати до передостанньої зупинки "Магазин "Фазенда". Далі пішки 2,5км асфальтованою дорогою до галявини.

На Графській галявині Вам буде запропоновано взяти участь у 5 локаціях. На вас чекають: дистанції зі спортивного орієнтування різного рівня складності (для початківців і професіоналів); "Смуга перешкод" з пішохідного туризму та велоестафета; краєзнавчі вікторини «Чи знаєш ти своє місто?», «Мої Чернівці», «Цілющий віночок»; еко-КП «Відпочив – прибери за собою».

Кожний гурток представляють декілька команд. Склад команди 3-4 гуртківця. За результатами участі в усіх стартах будуть підбиватись підсумки та визначені найкращі команди.

Набирати залікові бали команди можуть починати вже від автобусної зупинки. Конкурс називається "Зупинимо браконьєрство разом". Дорогою до старту необхідно порахувати вартість штрафу за незаконне вполювання усіх звірів, що зустрічаються на плакатах. Прайс розміщено на однойменному плакаті.

Перших учасників ми чекаємо вже об 11.00. Закінчення заходу о 16.00.

По закінченню заходу буде проведено заочний фото-конкурс «Наша команда на «Крутих схилах». Кожна команда надсилає на адресу chern.center@gmail.com до 3-х своїх найкращих фотографій зі стартів до кінця дня 28 вересня. З 9:00 30 вересня усі фото будуть доступними для голосування протягом 5 днів. Переможе набір фото команди, який набере найбільшу кількість голосів уболівальників.
Переглядів: 470 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar