Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

11:06
Круті схили 2022
ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ ТУРИСТИ

До Дня позашкілля та до Всесвітнього дня туризму відбулися обласні туристсько-краєзнавчі змагання серед гуртківців Буковини.

Традиційні змагання «Круті схили», які організував Комунальний заклад «Чернівецький обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» зібрав понад 200 найкращих учнів з Чернівців та територіальних громад області.



До школярів на відкритті заходу з вітальним словом звернувся директор КЗ «ЧОЦНПВТКЕУМ» Борис Баглей, який побажав юним туристам високих результатів та перемоги у змаганнях.

Гарна локація на березі Прута, ясна погода, чудовий настрій, патріотичний дух та дружня атмосфера, які царили серед учасників та вихованців Центру сприяли тому, щоб школярі вдосконалювали свої уміння на етапах з пішохідного та велосипедного туризму, виконуючи завдання блоків краєзнавства та національно-патріотичного виховання.

Захоплюючим був сюрприз від організаторів змагань – показовий виступ досвідчених спортсменів-туристів, які продемонстрували майстер-клас з подолання туристської смуги перешкод.

Центр, керівники гуртків, а головне діти залишилися задоволеними заходом та, покинувши місце змагань, поїхали до своїх громад готуватися до наступних турнірів – туристичних етапів. А вони – не за горами.
Переглядів: 217 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar