Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

12:59
Круті схили 2023

Цікавим туристсько-краєзнавчим осіннім стартом «Круті схили», присвяченим Дню позашкілля та Всесвітньому дню туризму, вихованці гуртків Центру розпочали навчальний рік та відкрили змагальний сезон. У змаганнях взяли участь понад 200 юнаків та дівчат.
Діти мали нагоду познайомитись з основними напрямками роботи закладу, взявши участь у різнопланових змаганнях:
- Туристи-пішохідники запросили подолати свою смугу перешкод та набути базових туристських навичок з розпалювання вогнища та спорядження рюкзака.
- Свої навички володіння велосипедом можна було перевірити на кросовій трасі. Учасники команд почергово долали швидкісні етапи з елементами фігурного водіння велосипеда.
- Краєзнавчі фото-конкурси познайомили дітей з історією та архітектурою міста Чернівці.
- Комплекс з національно-патріотичного виховання включав: стрільбу з пневматичної гвинтівки для учасників старшої вікової групи, дартс для молодшої та середньої груп, перенесення потерпілого.
Щиро дякуємо працівникам патрульної поліції за проведення майстер-класу. Під час якого учасники мали змогу познайомитися з професією поліцейського, приміряти амуніцію, подивитися на поліцейський автомобіль з середини.
Чудова погода і гарні краєвиди добре доповнили позитивні враження. Дякуємо Збройним силам України за можливість працювати, навчатися, відпочивати та реалізовувати творчі задуми!

Переглядів: 164 | Додав: O_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar