Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

22:07
Круті схили в програмі Всесвітнього дня туризму
Цікавим туристсько-краєзнавчим осіннім стартом гуртківці обласного центру відкрили змагальний сезон і відзначили Всесвітній день туризму. Наші гуртківці познайомились з основними напрямками роботи обласного центру туризму. Цьогоріч була використана популярна шведська схема проведення таких заходів. Туристи-пішохідники запрошували всіх подолати свою смугу перешкод, велотуристи організували естафету, орієнтувальники завели і вивели бажаючих з лісу. Як ніколи, краєзнавці презентували цілий комплекс цікавих вікторин та конкурсів.

Команди-учасники підтримали добру туристську традицію "Відпочив - прибери за собою". По закінченню змагань галявина стала ще чистішою, ніж перед нашим приходом.

Чудова погода і гарні краєвиди Графської галявини добре доповнили позитивні враження. Ми всі - організатори і учасники, отримали справжнє задоволення від спілкування!

Підсумкові результати "Крутих схилів".
Фотогалерея

Як ми обіцяли, відкриваємо тижневий конкурс на кращі фото команд з "Крутих схилів". За його підсумками ми відзначимо переможців пам'ятними сувенірами.

Протягом тижня можна спостерігати за результатами в таблиці.

Переглядів: 538 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar