Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

15:12
квест Чернівецьким драмтеатром
Пропонуємо віртуальний краєзнавчий квест "Чернівецьким музично-драматичним театром", який розпочнеться 27 березня 2021 р. На учасників чекають загадки на знання історії, архітектури та репертуару театру, цікаві локації із завданнями на уважність, логіку та пильність.

Квест проводиться з використанням 3D-туру українськими театрами, що розроблений Google Україна спільно з Міністерством культури.

Віртуальний квест Чернівецьким академічним обласним українським музично-драматичним театром ім.Ольги Кобилянської дає можливість ознайомитися з цікавою архітектурою, зазирнути за лаштунки, відчути атмосферу театру і навіть побувати в тих місцях, які зазвичай закриті для відвідувачів. Здійснити екскурсію можна на своєму смартфоні, планшеті або комп'ютері. Для зручності інтернет-користувачів розробниками створено спеціальний інтерфейс з картою театру, на якій можна вибрати певну точку в будівлі й відразу ж переміститися туди. Звуковий супровід можна вимкнути кнопкою в нижньому правому куті вікна.

Час проходження квесту не обмежено, але реально він проходиться за 30-60 хв. Бланки для запитань/відповідей будуть відкриті 27.03.2021р. з 9.00 до 23.59. Завдання для учасників: прогулюючись театром, знайти максимальну кількість відповідей на квестові запитання та записати їх у відповідну форму. В окремих вікнах відкривайте бланк із запитаннями, прогулянку театром, відео та інші посилання для пошуку відповідей.

Переходьте за посиланням Оперні театри України , натискайте «розпочати тур», виберіть «Чернівецький музично-драматичний театр» – «Віртуальна подорож» і починаємо!

Бланк для запитань та відповідей для молодшої групи (до 7 класу включно)
Бланк для запитань та відповідей для старшої групи (8 клас і старші)
Сертифікати за участь в квесті будуть доступні з 30 березня по 30 квітня

Для пошуку відповідей на складні питання пропонуємо підказки:

 

Заступник директора з НМР
Наталія Омельченко

Переглядів: 1669 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/50
Всього коментарів: 0
avatar