Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

13:43
Підсніжник 2021
Пропонуємо взяти участь у традиційних весняних змаганнях зі спортивного орієнтування «Підсніжник», який цьогоріч через карантинні обмеження проводиться в онлайн форматі. Змагання організовано з використанням освітньої платформи «Всеосвіта». Реєстрація учасників відбувається безпосередньо перед стартом у день змагань.

Для реєстрації участі гуртківці Чернівецького обласного центру туризму зазначають номер гуртка, своє прізвище та ім’я у форматі «18 Петренко Денис» (де 18 – номер гуртка). Учасники з інших навчальних закладів зазначають своє прізвище та ім’я (без коду гуртка) та беруть участь у змаганнях.

Тести будуть відкриті 3 квітня з 9.00 до 23.59. Час виконання завдань не обмежений. Кожне питання – це фрагмент відео, на якому показано місцевість із розташованим на ній контрольним пунктом (КП), та фрагмент карти із п’ятьма нанесеними варіантами КП. Відеофрагмент має три кола, за необхідності детального перегляду його можна зупиняти та повторювати необхідну кількість разів.

Учасники переглядають відео та відзначають правильний варіант відповіді. Червоною міткою позначається один з кружечків на фрагменті карти, який на їх переконання відповідає розташуванню КП на відео. Для підготовки пропонуємо переглянути Технічні поради та пройти Тренувальні тести.

Контрольні пункти мають різні рівні складності. Перші завдання є найпростішими та відповідають базовому рівню підготовки. Правильне виконання наступних завдань підтверджує середній та високий рівні підготовки учасника.

Відповідно до продемонстрованих результатів всі учасники отримають електронні сертифікати Обласного центру туризму. Сертифікати будуть доступні для скачування зі сторінки змагань з 7 квітня.

Вся інформація з тестами розміщена на сторінці змагань «Підсніжник»
Зав.орг.мас.відділом
Омельченко І.А.
Переглядів: 908 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.9/58
Всього коментарів: 0
avatar