Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

13:49
Підсумки чемпіонату з водного туризму
Підсумки Чемпіонату з водного туризму

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та життєрадісними, прославляли свої родини і рідний край.

Чернівецький обласний центр туризму долучився до відзначення цього свята проведенням Чемпіонату області з водного туризму.

До участі в Чемпіонаті долучилися команди Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради та Обласного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Учасникам було запропоновано продемонструвати свої навички на дистанціях «Спринт – коротка гонка» та «Рятувальні роботи», клас суден С-4.

У загальному заліку перемогла досвідчена команда Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради під керівництвом тренера Вадима Зеленого. Всі учасники команд переможців та призерів змагань на окремих дистанціях були нагороджені грамотами Обласного центру туризму та медалями. Чемпіони області відзначені Грамотами Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА.

По закінченню офіційної частини змагань уболівальники та глядачі мали можливість спробувати себе у якості юних водників: одягнути рятувальне спорядження, потренуватися у використанні весел, відвідати майстер-клас з підготовки катамарана та за допомогою представників суддівської колегії подолати спринтову дистанцію.

Безпеку учасників на воді забезпечували представники гірського пошуково-рятувального відділення аварійно-рятувальної частини, аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Підсумковий протокол
Фотогалерея
Заступник директора з НМР
Наталія Омельченко
Переглядів: 427 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/15
Всього коментарів: 0
avatar