Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

17:26
Підсумки Х зльоту юних туристів-краєзнавців
Відбувся Х Зліт юних туристів-краєзнавців Чернівецької області

Чернівецьким обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді 24-25 лютого в режимі онлайн проведено Х Зліт юних туристів-краєзнавців Чернівецької області.

Метою конкурсу є розвиток творчих інтересів учнів шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів з різних напрямів краєзнавства, науково-дослідницької і природоохоронної роботи, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу, природи рідного краю.

У Зльоті взяли участь 9 команд, що представляли заклади освіти Заставнівської, Кострижівської, Сокирянської, Сторожинецької, Усть-Путильської, Чернівецької територіальних громад, Глибоцький центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді, Чернівецький центр дитячої та юнацької творчості та Чернівецький обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Програмою Зльоту передбачено:
1) роботу творчих майстерень за напрямами туристсько-краєзнавчих досліджень по секціях:
«Історія та археологія»; «Екологія та охорона довкілля»; «Географія та геологія»; «Фольклор та етнографія»;
2) відео-конкурс за темою «Календарно-обрядові дійства у весняний період».

Оцінювало учасників кваліфіковане журі, до складу якого входили провідні фахівці Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, відділу водних відносин, басейнової взаємодії та міжнародного співробітництва Басейнового управління водних річок Прут та Сірет, «Заслужений працівник освіти України», «Заслужений вчитель України» та спеціалісти Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

В загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді, друге місце посіла команда Сокирянської громади, третє – команда Кострижівської громади.

Вітаємо переможців!

Протоколи по секціям
Протокол результатів
Фотогалерея
Переглядів: 412 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar