Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

20:34
Підсумки "Невідомих Чернівців" та фотоконкурс
Успішно закінчився VII краєзнавчий квест "Невідомі Чернівці". Більше, ніж півсотні команд віддали перевагу тригодинним пригодам перед сонним недільним байдикуванням. Якнайкраще про перебіг пошуків відповідей на складні питання та емоції учасників розповість підбірка з вибраних фото.

Наше місто порівняно невелике, але з історією, насиченою багатьма подіями. Тож зробити неповторні завдання з кожним роком стає все складніше. Організатори доклали чимало зусиль для того, щоб знайти для учасників нові цікаві загадки. Для цього вони об'єднали свої зусилля з командою BioVIP, що протягом багатьох років перемагала та була призером в найскладнішій категорії.

Не секрет, що при плануванні квесту ми не ставимо за мету створити кому-небудь незручності, але щороку хтось потрапляє під роздачу: то бармен, то ціле кафе. Цього року через вільне тлумачення завдання квесту учасники дістали менеджерів турфірми "Кнаус". Ось як буває, коли прикладеш зусилля, гарно зі смаком оформиш двір і отримаєш несподівану реакцію. Завдання в різних групах звучало абсолютно безневинно: потрібно порахувати або кількість велосипедів (у дворі), або там же перерахувати види птахів. Натомість коли вже не перша команда пішла по відповідь в приміщення турфірми, менеджери вже ледь стримувались в почуттях.

Інша команда в приміщення колишнього Темпля, а зараз - кінотеатра Чернівці, переселила очільника міста. Насправді на афіші зліва красувалась загальновідома сімейка Адамсів. В старшій групі, яка тут же шукала відомого українського літературного супермена, в цю категорію попали Бетмен з Міхаєм Емінеску. Правильна афіша висіла всередині і запрошувала передивитись фільм Захар Беркут.

З інших не менш цікавих пропозицій:
  • міська прокуратура, крім дволопатевого гінгко, ще коноплю охороняє
  • Тарас Шевченко виріс на одноіменній вулиці нашого міста
  • одяг дівчат "Колиски миру" складається з сорочки, штанів, плаща, капців та сумки (варіант - капелюх з парасолею)
Сподіваємось, кожна команда знайшла свої пригоди і буде довго їх згадувати.

Від сьогодні за посиланням нижче можна в онлайн-режимі спостерігати, як будуть підводитись підсумки за кожною командою та з перших рук довідатись про свої здобутки. Підсумки голосування фотоконкурсу
Переможці та призери квесту і окремо фотоконкурсу на згадку отримають грамоти центру туризму та пам'ятні сувеніри.
Переглядів: 896 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 inok • 12:41, 12.11.2019
Дякую за розумно та весело проведений час, після таких заходів ще більше починаєш любити та цінувати рідний край! tongue tongue tongue
avatar