Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

20:41
Результати Призу св.Миколая
Святкові новорічні заходи гуртківці центру туризму розпочали змаганнями "Приз Св.Миколая". В парку Шевченка та на прилеглих територіях судді облаштували два десятки контрольних пунктів. Більшість з них було видно здалеку, але свою функцію - приспання уваги учасників - вони виконали. На кожній дистанції на спортсменів очікувало пара-трійка справжніх засад, що змусили втратити дорогоцінний час на пошуки.

Свято святом, але учасники реально боролись за результати, причому не тільки наверху підсумкового протоколу. Ірині Кметь перемоги в своїй групи було замало, тож вона виборола друге місце ще серед старших юнаків. Вже в якості тренування вона подолала свою змагальну дистанцію без карти - по пам'яті, вигравши у себе ж. Перші рядки в своїх вікових групах посіли Брандель Нікіта, Глодьянова Марія та Нігда Роман
 
Головний суддя змагань, Ігор Омельченко

Результати змагань

За тиждень 28 грудня об 11.00 зі школи №6 стартують ще одні змагання зі спортивного орієнтування Taras Cup. Запрошуємо всіх знову вийти на цікавий старт та записати за собою перемогу над черговою дистанцією.
 
Переглядів: 490 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar