Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

22:51
Шануємо, віримо, підтримуємо
Шануємо, віримо, підтримуємо.

На долю нашої країни та народу випало тяжке випробування – війна, але у той же час саме сьогодні ми відроджуємося як нація, і саме зараз усвідомлюємо, що тільки в єдності – наша сила та переконуємось, що у нас є українська армія.

Обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді активно підтримує наших захисників ще з 2014 року, коли російські загони вторглися на територію України та застосували збройні сили проти суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Ми надаємо свою підтримку та допомогу нашим захисникам. Ще на початку війни працівники Обласного центру долучилися до акції «Збережемо життя українським воїнам» та організували збір коштів на закупівлю необхідного спорядження для солдатів на передовій, особливу увагу звернули на необхідність кевларових жилетів. Згодом за це колектив центру було відзначено та нагороджено «Прапором Доброчинності».

Також ми старались надати підтримку своєму колезі, Олегу Дреботу, який неодноразово працював в таборі «Лунка» вихователем та спортивним інструктором. Від початку військової агресії Олег Миронович захищав нашу країну на кордоні з ворогом.

За те, щоб над рідною землею майорів наш, блакитно-жовтий прапор. Українські воїни б’ються за Україну! Вони воюють за мирне, блакитне небо над полем стиглої пшениці, за дитячий сміх і посмішки дівчат на вулицях, за тисячі щасливих людей. І вони переможуть, тому що мають підтримку з мирної землі. Підтримку тих, за кого стоять там. Цього року, на честь свята – «Дня захисника України», Обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, надав підтримку ще одному нашому колезі – Ігорю Онуфрашу, який протягом 4 років працював вихователем на змінах туристів-краєзнавців в оздоровчому таборі «Лунка». На даний момент наш колега є командиром взводу управління сьомої реактивної артилерійської батареї та третього реактивного артилерійського дивізіону в 32-му полку Військово- Морських Сил.

Подяки словами буде замало, але дякуємо за те, що ви стоїте під кулями на східному фронті, дякувати треба щодня!

Звеличуємо і шануємо наших колег, вихованців, друзів, знайомих, які воюють на Донбасі, за подвиг в режимі реального часу. Система вчинків, що мотивуються любов’ю, вірою, звичками, знаннями, відповідальністю перед своїм народом – це і є патріотизм. Віримо, що жодні історичні катаклізми не спроможні роз`єднати чи налаштувати одне проти одного, людей різних за національністю, мовою, вірою чи освітою, але об’єднаних спільною територією і спільними проблемами щоденного буття. У цьому і є феномен золотоколосої та благословенної України.


Методист Чернівецького ОЦТКЕУМ
Таїсія Полич
Переглядів: 421 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar