Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

12:59
Тиждень безпеки дорожнього руху
З 14 до 20 листопада 2022 року в Україні проходить Тиждень безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму і смертності на дорогах.
Обласний центр НПВТКЕУМ долучається до всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху і проводить наступні заходи:
  • тематичні заняття у гуртках з вивчення Правил дорожнього руху та техніки безпеки під час подорожей, екскурсій, занять на відкритій місцевості (впродовж 14-20 листопада, відповідно до розкладу занять гуртків);
  • конкурс на кращого знавця правил дорожнього руху «Правила дорожнього руху знай – життя і здоров’я зберігай».

    Тести розміщені на освітній платформі Всеосвіта і будуть активними з 00.01 14 листопада до 23.59 20 листопада. Для ідентифікації приналежності до певного гуртка після вибору тесту гуртківці зазначають номер гуртка та своє прізвище, ім’я у форматі «15 Петренко Денис». Протягом тестування молодшим учасникам необхідно відповісти на 14 запитань, старшим - на 30. Максимальний час, відведений на виконання завдань складає 60 хвилин. Учасник, який успішно завершив тестування, отримує електронний сертифікат;

    - тест для учнів 5-7 класів доступний за кодом zpr067
    - тест для учнів 8-11 класів доступний за кодом umv559
     
  • долучаємося до єдиного національного уроку "Безпечна дорога додому" в рамках національного проекту «Безпечна країна». Трансляція відбудеться на youtube каналі «Безпечна країна».
  • методичні розробки для використання у роботі «Подорож у країну дорожніх знаків», презентація «Знай, вивчай і поважай Правила дорожнього руху»; відеоматеріали «Будь помітним на дорозі».
До участі у конкурсах на кращого знавця правил дорожнього руху запрошуємо долучитися усіх бажаючих. Для підрахунку командних результатів з метою ідентифікації зовнішніх учасників рекомендуємо представнику команди звернутися до організаторів на ФБ сторінці центру для отримання коду команди.

Діти повинні усвідомити необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Заступник директора з НМР
Наталія Омельченко
Переглядів: 452 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
avatar