Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

12:44
Творчий звіт
Творчий зліт

Колективом Чернівецького обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, з метою закріплення знань, вмінь та навичок набутих на заняттях, удосконалення компетентностей вихованців 14 травня організовано та проведено ТВОРЧИЙ ЗЛІТ, присвячений завершенню навчального року. Захід відбувався на території Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №33 технологічного профілю.

Вихованці закладу та діти з числа вимушено переміщених осіб мали чудову нагоду зустрітися на творчому зльоті. Захід розпочався з державного гімну, учасники вшанували наших героїв хвилиною мовчання. З вітаннями до всіх присутніх звернулися: директор центру Борис Баглей, буковинський письменник, громадський діяч - Георгій Бота, заслужений вчитель України та досвідчений турист-краєзнавець - Аркадій Мойсей, подарували кращим педагогічним працівникам центру свої авторські книги.

Педагоги, учні та гості зльоту зарядилися позитивною енергією під час ритмічної руханки, яку для підняття командного духу провела Марина Мироник – вчителька ЗОШ №33.

Учасники отримали можливість випробувати себе на етапах та конкурсах що були комплексно об’єднані у національно-патріотичний, краєзнавчий та туристський блок.

Блок Національно-патріотичного виховання включав такі етапи:

1. «Перенесення вантажу». Учасники за допомогою мотузок, прив’язаних до дошки переносили вантаж з пункту А в пункт Б на час. Цей етап був спрямований на командну роботу.

2. «Закинь кільце», «Дартс», «Метання гранати» дані етапи призначені на відпрацювання у гуртківців кидка на точність.

«Лабіринт». Капітан із зав’язаними очима долав лабіринт за допомогою команд, які подавали інші учасники. Завдяки цьому конкурсу відбувається злагодженість, довіра один до одного та до своєї команди.

На краєзнавстві вихованцям було запропоновано наступні завдання:

1. «Знайти об’єкт на карті міста». Для виконання цього завдання учасникам необхідно було на карті міста Чернівці розкласти пам’ятки історії та архітектури, тобто здійснити віртуальну екскурсію по місту.

2. Пазл «Все буде Україна». Складаючи пазл міста Чернівці, діти укріплювали свої знання з історії рідного краю.

3. Лист вдячності захисникам. Кожна команда писала лист в якому діти передавали вітання, свої емоції та висловлювали щиру подяку військовослужбовцям які обороняють Україну. Ці листи будуть передані нашим воїнам.

Туристський блок - "Подолання перешкод за допомогою паралельних мотузок та маятника", "подолання болота за допомогою купин".

До заходу долучилися працівники патрульної поліції, старші лейтенанти Маріянчук Олег та Коломійчук Василь, які проводили показ амуніції, що використовують під час охорони порядку масових заходів, розповіли як себе поводити в небезпечних ситуаціях.

Також учасники пройшли майстер класи з тактичної медицини, надання невідкладної допомоги, способи транспортування пораненого з поля бою, які провів вчитель захисту України ліцею № 13 - Мазуренко Валерій Васильович.

Вітаємо переможців та призерів, які змагалися та нагороджені за трьома віковими групами: учні 1-4, 5-7, 8-11 класів!

Захоплюючі пригоди перевіряють учасників на міцність, витривалість, стійкість та командний дух.

Результати
Переглядів: 196 | Додав: O_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar