Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

22:41
Вебінар «Функціонування та розвиток веб-проєкту»
Відбувся онлайн-вебінар «Функціонування та розвиток веб-проєкту «Історико-краєзнавчий портрет Чернівецької області». Особливості туристсько-краєзнавчої роботи в умовах карантину»

Відповідно до Плану робот Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації на 2020 рік та наказу ДОН від 02.06.2020 № 193 «Про забезпечення якісного наповнення сайту веб-проєкту «Історико-краєзнавчий портрет Чернівецької області» 08 жовтня Чернівецький обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді провів онлайн-вебінар «Функціонування та розвиток веб-проєкту «Історико-краєзнавчий портрет Чернівецької області». Особливості туристсько-краєзнавчої роботи в умовах карантину». У вебінарі прийняли участь 47 представників районів, міст, ОТГ, що відповідають за туристсько-краєзнавчу роботу на місцях.

З вітальним словом до учасників вебінару звернулась Юлія Дячук - головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної та інклюзивної освіти Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА, яка зазначила, що незважаючи на складні часи в діяльності закладів позашкільної освіти, веб-проект «Історико-краєзнавчий портрет Чернівецької області» розвивається та є важливою, довгостроковою програмою зі збору та систематизації історико-краєзнавчих матеріалів про регіони Буковини. Директор Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Ганна Коновалова визначила особливості туристсько-краєзнавчої роботи в умовах карантину.

Богдан Бойко, адміністратор, один з ініціаторів створення веб-проєкту та на волонтерських засадах є координатором сайту з 2012 року, зазначив вимоги до змісту та оформлення матеріалів для розміщення у веб-проекті «Історико- краєзнавчий портрет Чернівецької області». Обговорено організаційні та проблемні питання функціонування сайту.

Семен Мазуряк, адміністратор, волонтер проєкту здійснює технічне забезпечення сайту «Історико-краєзнавчий портрет Чернівецької області».

Учасників онлайн-вебінару ознайомлено з умовами проведення планових заходів, що відбудуться у І семестрі 2020/2021 н.р.:
- обласного етапу Чемпіонату України зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді та Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію з активним способом пересування «Мій рідний край» (Галина Федорюк, заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «ЧОЦТКЕУМ»);
- Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії та боротьби» (Наталія Омельченко, заступник директора з навчально-методичної роботи КЗ «ЧОЦТКЕУМ»);
- обласної конференції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (Наталія Коваль – методист КЗ «ЧОЦТКЕУМ»).

Захід проведено за підтримки громадської організації «Чернівецьке об'єднання «Захист». Дякуємо всім учасникам вебінару та маємо надію на плідну співпрацю!
Переглядів: 398 | Додав: O_o | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar