Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

15:57
Відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану
13 лютого 2019 року, в рамках відзначення 30-річниці з Дня виведення радянських військ з Афганістану, відбулося зустріч в Чернівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст.. №28 та музею ветеранів Афганістану: воїнів-інтернаціоналістів та учасників антитерористичної операції.

Відкрив зустріч урочистий мітинг за участю ветеранів-інтернаціоналістів, учасники бойових дій в Афганістані (1979-1989рр.) та учнів старших класів, вчителів, шкільної адміністрації та гуртка історичного краєзнавства ОЦТКЕУМ. Далі учасники зустрічі визначались з актуальністю та місцем даної тематики в сучасному житті суверенної України. Обговорювались питання проблем патріотичного виховання та романтики ратної праці нинішнього покоління захисників Батьківщини. Визначилися і питання необхідності виховання сучасної молоді, хто згодом буде виконувати свій конституційний обов’язок громадянина України в лавах збройних сил держави.

Проведення подібних урочистих заходів є невід’ємною частиною гурткової роботи, де крім екскурсій та зустрічей з ветеранами, відбуваються самодіяльні концерти за участю молодих талантів.

Вже традицією стало відзначення річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Гуртківцями було підготовлено зустріч з ветеранами тих подій. Після завершення урочистого мітингу ветеранів війни в Афганістанi та учнів школи відбулося традиційне чаювання. За круглим столом, за філіжанкою ароматного чаю та кави, йшла цікава бесіда, згадувалося бойове минуле та сучасність.

Урочиста зустріч до 30-річниці з Дня виведення радянських військ з Афганістану
Керівник гуртка: Нізохін Д.П.
 

Оцініть інформацію, натиснувши "зірочки" справа на нижній панелі.
Переглядів: 419 | Додав: O_o | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
avatar