Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

15:16
Всеукраїнські конкурси до Дня захисника і захисниці України
Всеукраїнські конкурси до Дня захисника і захисниці України

На період дистанційного навчання пропонуємо для гуртків взяти участь у Всеукраїнських конкурсах:
  • "Захисники і захисниці України", триває з 11 жовтня до 10 листопада 2022 року; мета конкурсу — пізнавальна; цікавий для тих, хто цікавиться історією України, й хоче доповнити свої знання про звитягу захисників доби Київської держави та українських козаків, подвиги українців і українок в часи Другої світової війни та ключові події Російсько-української війни;
  • "З Україною в серці!", триває з 1 жовтня 2022 року; мета конкурсу — сприяти вихованню поваги до історичного минулого та сьогодення нашої Батьківщини; допомогти усвідомити феномен унікальності українського народу, прищепити любов до української мови, пісні, побуту; закріпити знання учнів про Україну, державну і народну символіки.
Реєстрація учасників на конкурси здійснюється керівником гуртка. Конкурсипроходять у зручному онлайн-форматі. Завдання потрібно розв'язувати прямо на сайті, куди можна потрапити з комп'ютера, планшета або телефону, під'єднаних до інтернет-мережі. Виконати завдання можна у будь-який зручний день допоки триває конкурс. Для відповідей в учасника є лише одна спроба. Максимальний час, відведений на виконання завдань, – 45 хвилин.

Нагороди учасникам
Діти побачать свій результат одразу після розв'язання останнього завдання та відразу зможуть завантажити нагороди. Заохочується кожен учасник, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта - іменними сертифікатами/свідоцтвами учасника від відповідних освітніх платформ.

Нагороди керівникам гуртків
Діти побачать свій результат одразу після розв'язання останнього завдання. Педагог отримає яскраві нагородні документи від відповідних освітніх платформ, які проводять Всеукраїнські конкурси, та гарантований подарунок лепбук "Моя Україна" від освітнього проекту "Всеосвіта".
  • Можливість організувати участь вихованців у Всеукраїнських інтернет-конкурсах
  • Іменна подяка від організаторів конкурсу за активну участь (залучення понад 10 учасників), яка стане підтвердженням професійної активності та доповнить портфоліо
  • Простий алгоритм участі (не потрібно надсилати відповіді)
  • Аналіз відповідей і результатів учнів у зручному форматі та матеріали для роботи над помилками
Заступник директора з НМР
Наталія ОМЕЛЬЧЕНКО
Переглядів: 517 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar