Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

00:24
Запрошуємо на осінній чемпіонат "Парки Буковини"
Осінній чемпіонат зі спортивного орієнтування "Парки Буковини" чекає на своїх учасників. Цього року суддівська колегія презентуватиме спортсменам нову карту в районі, якому чернівецькі орієнтувальники дотепер не приділяли своєї уваги.

Ареною змагань першого дня стане територія, що належала двом великим чернівецьким підприємствам: дріжджзаводу та спиртзаводу. Дистанції, прокладені галявинами та лісосмугою вздовж Прута, вимагатимуть від учасників не тільки фізичної, а насамперед доброї технічної підготовки.

Другого дня спортсменів радо зустрінуть парк Жовтневий з навколишнім житловим районом та арена змагань на території школи №6. Швидкісний характер дистанцій буде різко контрастувати з попереднім днем і дасть змогу продемонструвати спортсменам свої спринтерські здібності.

Детальна інформація, електронна форма заявки розміщені на сторінці змагань. Спортсменів, що зареєструвались до 24.10.2019р. для участі в чемпіонаті, чекають пам'ятні сувеніри.

Суддівська колегія "Парків Буковини" запрошує до змагань та бажає успіхів всім учасникам!

UPD. Для гуртківців, що вперше беруть в руки карту, виділена окрема (незалікова) група Новачки. На цю дистанцію можна буде вийти без стартового протоколу, по готовності до старту.
Переглядів: 556 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
avatar