Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

13:49
Жовтневий вебінар
4 жовтня відбувся вебінар з відповідальними за туристсько-краєзнавчу роботу та національно-патріотичне виховання у територіальних громадах Чернівецької області.

З вітальним словом до учасників вебінару звернувся директор Борис Баглей.

На вебінарі були розглянуті наступні питання:
- Регламент проведення обласної конференції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»;
- Обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»;
- Особливості проведення обласного етапу Чемпіонату України зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді та Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію з активним способом пересування «Мій рідний край».

Обласна конференція Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» проводиться відповідно наказу ДОН №203 від 23 вересня 2022 року та Регламенту проведення.
Конференція складається з двох етапів:
І етап (07.11-20.11.2022) – заочне оцінювання краєзнавчо-дослідницьких робіт.
ІІ етап (21.11-30.11.2022) – онлайн захист робіт.
Для участі у Конференції на електронну адресу відділу краєзнавства та національно-патріотичного виховання (kray.npv@gmail.com) до 04 листопада 2022 року необхідно подати заявки на участь у І та ІІ етапах конференції (окремо на кожен етап) та роботи переможців територіальних етапів.

Розширено межі І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» у 2022/2023 навчальному році». Запрошуємо долучитися всіх бажаючих незалежно від профілю музею (профіль зазначено в паспорті музею закладу освіти). Матеріали від учасників приймаються до 09 грудня 2022 року.

На Всеукраїнському рівні свої роботи будуть представляти переможці за профілями, що визначені Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму.

На обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» окрім основного «класичного» напряму, запроваджуються ще дві додаткові секції:
- звіти про одноденні екскурсії;
- звіти про двох, трьох денні подорожі.

До участі у додаткових секція конкурсу допускаються групи учнівської молоді, які з 01 вересня 2021 року до 15 листопада 2022 року провели екскурсії чи подорожі, з урахуванням вимог Інструкції щодо організації та проведення екскурсій і подорожей з учнівською та студентською молоддю, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 02.10.2014р. № 1124.

Роботи на Обласний етап Чемпіонату України з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді та на І тур (обласний етап) Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» приймаються до 01 грудня 2022 року.

 
Переглядів: 261 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar