Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

14:46
День екологічних знань
15 квітня в Україні та світі відзначається День екологічних знань. Основна мета цього свята — формування екологічної культури, виховання у дітей та дорослих екологічного мислення.

Сьогодні кожен має володіти мінімальними екологічними знаннями, а екологічна освіта повинна бути пріоритетним напрямом навчання і виховання з дитинства. Керівники гуртків центру туризму та їх вихованці долучилися до сьогоднішнього свята по своєму:
– З гуртківцями на дистанційних заняттях було обговорено сучасні екологічні проблеми Буковини та способи їх вирішення.
– Вихованці гуртка «Екологічне краєзнавство» (керівник Барабанова М.М.) створили власні презентації на захист природи «Збережемо планету Земля», презентували інформаційний вісник «А ти знаєш, як довго розкладається сміття?» та «ЕКО-пам’ятку», провели рекламу паперових пакетів та полотняних сумок.
– Вихованці гуртів «Спортивне орієнтування» (керівники Омельченко Н.М., Омельченко І.А.), «Скелелазіння» (керівник Соваж О.Є.), «Пішохідний туризм» (керівник Федорюк Г.О.), «Юні туристи-краєзнавці» (керівник Коваль Н.М.)  долучилися до конкурсу малюнків, підготувавши свої роботи на тему «Вода та зміни клімату».
– Керівники гуртків Прокопчук І.О. та Кіндрат О.Р. з своїми вихованцями поділилися фотороботами на тему «Квітуча весна».

Робота з формування екологічної культури дітей та виховання дбайливого ставлення до довкілля — це запорука безпечного майбутнього.

Зав. відділом краєзнавства та національно-патріотичного виховання,
магістр з екології Наталія Омельченко.
Переглядів: 477 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar