Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

21:24
Підсумки краєзнавчої олімпіади
Відбулась обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край»
серед вихованців позашкільних навчальних закладів області

Чернівецьким обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді 22 лютого у приміщенні Чернівецького ОЦНТТУМ відбулась обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край» серед вихованців закладів позашкільної освіти області.

Щорічне проведення краєзнавчої олімпіади є багатогранною навчально-освітньою, пошуково-дослідницькою та суспільно корисною діяльністю у процесі вивчення географії та історії рідного краю, що сприятиме розвитку патріотичної свідомості та вихованню загальнолюдських цінностей: національної свідомості, поваги до національної культури України, рідного краю.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулась директор Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді – Коновалова Г.М., яка побажала дітям успішної та вдалої роботи. Під час написання олімпіади відбулося обговорення з представниками команд, де кожен мав змогу висловити свої пропозиції щодо удосконалення краєзнавчо-дослідницької та краєзнавчо-пошукової роботи для створення продуктивної, плідної праці та комфортної участі школярів у краєзнавчих заходах.

У олімпіаді взяли участь 12 команд, які представили: Сторожинецький, Кельменецький, Хотинський, Сокирянський, Путильський, Заставнівський, Новоселицький райони області, міста Чернівці та команди Глибоцького РЦТКСЕУМ, Новоселицького РЦСТКЕУМ, команда Острицького ОТГ, Сокирянської ОТГ. Загалом 24 вихованці боролися за першість на олімпіаді обласного рівня.

Учасники олімпіади розв’язували тестові завдання з історичного та географічного краєзнавства Чернівецької області. Після завершення тестування вихованці мали змогу відвідати планетарій Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Побачене вразило, не лише вихованців але й керівників делегацій. Перше місце виборола команда Глибоцького РЦТКСЕУМ, друге місце посіла команда – Сокирянського району, третє місця команда – Хотинського району.

Вітаємо всіх переможців та учасників, які гідно представили свій заклад. Обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край» - крок назустріч новим знанням! Крокуймо разом та тільки вперед!

Результати олімпіади  
Переглядів: 575 | Додав: O_o | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0
avatar