Комунальний заклад
Чернівецький обласний центр
національно-патріотичного виховання
туризму, краєзнавства та екскурсій
учнівської молоді

16:33
Збережемо планету Земля
Збережемо планету Земля

Земля – колиска людства. Вона народжує прозорі струмки і потоки,трави і дерева. Носить на собі океани, хмари та їх тіні. Розкривається джерелами, пускає в небеса птахів, вбирає в себе всі сніги й дощі, дає всьому життя.

На долю людини випало велике щастя – жити у загадковому, чарівному, таємничому дивосвіті природи, спілкуватися з нею, любити і розумно нею користуватися. Краса її величності природи не може не бентежити душу.

Людина – підкоряє природу! Її високі гори, безмежні ліси, безкраї моря, глибокі річки. І все, чого торкнулася її безжальна рука, куди ступила її нога, просить допомоги, благає порятунку. Кожен з нас має пам’ятати, що людина – частина природи. Знищуємо природу – знищуємо самих себе!

Ми отримали у спадок прекрасний сад, але біда наша в тому, що ми погані садівники, які не засвоїли найпростіших правил садівництва. Людина продовжує нещадно експлуатувати природу у власних цілях, не задумуючись про наслідки.

Підготовку до Міжнародного дня Матері-Землі вихованці гуртка «Екологічне краєзнавство» розпочали, долучившись до проектної роботи на захист природи, і створили презентації
Що може змінити одна особа? "Особисто від мене нічого не залежить" - так часто можна почути. Зупиніться! Пам’ятайте, що Земля не належить нам, це ми належимо Землі. Почнімо з себе, адже це так просто! Вихованці гуртка «Екологічне краєзнавство» продовжують працювати над проектом «Збережемо планету Земля!»

Керівник гуртка
Барабанова М.М.
Переглядів: 628 | Додав: O_o | Рейтинг: 4.5/6
Всього коментарів: 0
avatar